sadsad x
asdasd
Stokta Yok

Osmanlıca Okuma Yazma Rehberi

Marka: Fazilet Neşriyat
Yazar: Kolektif
Kargo Hafta içi saat 12:00'a kadar verilen siparişler gün içerisinde, 12:00'dan sonraki siparişler ise 24 saat içerisinde kargoya verilecektir.Kargoya verildikten hemen sonra size siparişinizin durumunu bildiren bir e-posta ulaşacaktır.
105,00 TL
73,50 TL
%30
Paylaş:
Kampanya

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Hızlı Mesaj
  • Öneri Kutusu
  • Osmanlıca okuma ve yazmayı öğrenmek isteyenler için yazı defteri ve imlarehberi bu sette....

    Rik'a Yazı Defteri, Osmanlı devrinde günlük hayatta kullanılan ve çabukyazılan bir yazı çeşidi olan rik'a yazısını öğrenmek isteyenler içinhazırlanmıştır. Arabî harflerin evvelâ müstakil yazılışları, daha sonra tek tekbu harflerin kelimelerin başında, ortasında ve sonunda yazılış şekillerigösterilmiştir. Harflerin yazımı bittikten sonra yazmayı geliştirmek içinkitabın sonuna örnek olarak bazı duâlar, hadîs-i şerifler ve büyüklerin sözleriile bazı metinler ilâve edilmiştir.

    "Yavrumun Elifbası" Bu eser, muallimlerden bir heyettarafından tertip edilmiş olup Türkçe alfabesine dâir Osmanlı mekteplerindeokutulmak üzere hazırlanan bir kitaptır. Tıpkıbasımını yaptığımız bu kıymetlieseri, Osmanlıca öğrenmek isteyen okuyucularımıza tavsiye etmekteyiz. Bu eserilk seviye bir Osmanlıca elif-bâ kitabı olup yeni başlayanların okuyarak veyazarak istifade etmesi gerekmektedir. Bu bakımdan esere ikinci bir isim olarak"Okuma Yazma Rehberi" denilmiştir.

    Türkçe'nin Sarf ve Nahiv kâidelerini anlatan "Osmanlıca Sarfve Nahiv" ismindeki bu iki eser mekteplerde okutulmak üzerehazırlanmıştır. Tıpkıbasımını yaptığımız bu kıymetli eserler, Osmanlıcaöğrenmek isteyen okuyucularımıza tavsiye etmekteyiz. Bu eser bir sarf ve nahivkitabı olması yanında aynı zamanda Osmanlıca okuma ve yazmayı da öğretmeyihedeflemektedir. Eserde bir ders anlatıldıktan sonra her ders için resimliokuma parçalarına, derse âit suallere, imlâ ve tâlimlere yer verilmiştir. Bubakımdan eser, günümüzde kullanılan metodlara yakın bir usûl ilehazırlanmıştır.


T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.