Batının Politik Ahlaksızlığı
Marka: | BOĞAZİÇİ YAYINLARI |
---|---|
Yazar: | Ahmet Rıza Bey |
![]() |
Hafta içi saat 12:00'a kadar verilen siparişler gün içerisinde, 12:00'dan sonraki siparişler ise 24 saat içerisinde kargoya verilecektir.Kargoya verildikten hemen sonra size siparişinizin durumunu bildiren bir e-posta ulaşacaktır. |
26,00 TL
23,40 TL
%10
Stokta Yok
Stoklara düşünce haber ver
Kampanya
{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Hızlı Mesaj
- Öneri Kutusu
-
BATI'NIN DOĞU POLİTİKASININ AHLÂKİ İFLASI
Ahmet Rıza Bey tam bir devlet adamı tam bir entelektüeldir. Fransızca yazdığı bu eser bu iki sıfatının ortak meyvesidir.
Bu eser hem dünyaya karşı yurtsever bir feryat, hem bir dünya tarihi eskizi, hem medeniyetler çatışmasında felsefî bir tesbit, aynı zamanda bir ansiklopedik kaynaktır.
Ama en mühim tarafı Türkiye'mizin bugün AB'ye girmek için düşürüldüğü yanlışları, AB karşısındaki hatalı duruşunu Avrupa'nın Türk'e karşı tutumunun kültürel ihanet temelini, tarihin laboratuvarında bir pozitivist olarak tesbit ve genç nesillere emanet etmiş olmasıdır.
Benzer Ürünler
Bunu Alan Bunu Almış